Carport

Carport är ett eftertraktat alternativ till garage då det går att uppföra snabbare och till en lägre kostnad, samtidigt som en carport ger ett effektivt klimatskydd för fordon. Om ni söker hjälp med att att bygga en carport så har ni kommit rätt! Vi bygger carports till konkurrenskraftiga priser. Vi uppför er carport enligt kundens ritning. I samband med byggandet av en carport brukar vi även utföra stenläggning av uppfart samt runt om carporten och förrådet.

En carport består av tak på stolpar och har oftast två väggar. Den kan sitta ihop med ett bostadshus, monteras framför ett garage eller uppföras fristående. Många väljer att uppföra en carport med förråd för att skapa förvaringsutrymme. Man kan anta att bygglov ej krävs för att uppföra en sådan enhet. Dock definieras carport som en sekundärbyggnad eller komplementbyggnad och kräver därför bygglov inom detaljplanerat område. Utanför område med detaljplan får man under vissa förutsättningar uppföra en komplementbyggnad. Det är därför en bra ide att konsultera kommunen och ansöka om bygglovstillstånd i god tid innan projektstarten. Mer information om bygglov för carport i Malmö finner ni här, information om bygglov för carport i Lunds kommun finner ni här och för Lomma kommun här.

Har ni konkreta planer på att uppföra en carport?
Kontakta oss för ett kostnadsfritt kundbesök och offert!

 

Carport med förråd och stenläggningIngång till förråd med tillhörande carportStenlaggd uppfart till CarportSDC10153Staket med carport och förrådSDC10154Innertak- CarportCarport med förråd- Hjärup

Bilder på uppförd carport (arkitektritad) med förråd och staket samt stenläggning av uppfart.

 

 

AMDEX Bygg Aktiebolag har Skåne som upptagningsområde med fokus på Lund och Malmöregionen med bla.följande orter: Arlöv, Bara, Bjärred, Burlöv, Dalby, Eslöv, Genarp, Hjärup, Hörby, Kävlinge, Lomma, Staffanstorp, Svedala Södra Sandby, Veberöd & Åkarp.