Badrumsrenovering

Vi specialiserar oss på att skapa vackra och funktionella badrum i alla storlekar. Vårt upptagningsområde är Lund och Malmö regionen men vi tar oss även an badrumsrenoveringar runt om i Skåne.

Kort om våra badrumsrenoveringar:

  • Våra skickliga plattsättare monterar kakel, klinker och marmor med stor yrkesmässighet.
  • El- och VVS-arbeten utförs av våra certifierade elektriker och rörmokare.
  • Det kanske viktigaste av allt när det gäller badrumsrenoveringar är det som inte syns, nämligen tätskiktet. Vi använder oss av sveriges kanske mest populära våtrumssystem som är godkänt av sveriges ledande branschorganisationer inom våtrumsindustrin.

Läs mer om tätskikt, el och VVS för badrumsrenoveringar längre ner på sidan.

Kontakta Oss

Vi inbjuder dig att kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt hembesök.

Under besöket kommer vi att noggrant undersöka förutsättningarna för badrumsrenoveringen och vad du önskar få utfört och diskutera dina visioner och förväntningar.

Detta ger oss en klar bild av ditt badrumsprojektet, vilket möjliggör för oss att skapa en skräddarsydd lösning som uppfyller dina önskemål.

Efter vårt besök kommer vi att arbeta fram en kostnadsfri offert som reflekterar dina önskemål.

Om vår offert och plan möter dina förväntningar, och du väljer att gå vidare med oss, kommer vi att upprätta en detaljerad tidsplan för när arbetet ska påbörjas och slutföras. Vi värdesätter öppen kommunikation och transparens genom hela processen, från det inledande mötet till projektets avslut.

Tätskikt och badrumsrenoveringar

Tätskikt i våtrum som badrum är inte bara en viktig del av renoveringsprocessen, det är fundamentalt för att säkerställa rummets hållbarhet och funktion över tid.

Inför installationen av elegant kakel, klinker eller marmor säkerställer vi vilket tätskikt som passar bäst för ditt unika projekt och installerar sedan det perfekta tätskiktet för just ditt badrum.

Detta steg är nyckeln till att skapa ett hållbart och vackert badrum som du kommer att njuta av år efter år.

VVS, El och badrum

Att renovera ditt badrum öppnar dörren till en värld av möjligheter, inte bara estetiskt utan också när det gäller funktionalitet och modernitet. I detta spännande projekt är det viktigt att inte glömma bort att VVS- och elsytemen, särskilt i äldre fastigheter, kan behövas ses över. Dessa system är hjärtat och själen i ditt badrums funktion och komfort.

En uppgradering av VVS och el kan innebära allt från att förbättra vattentrycket till att införa modern belysning och energieffektiva lösningar. Tänk dig det nya, fräscha utseendet kombinerat med den senaste tekniken för ditt drömbadrum: det handlar inte bara om att möta dagens standarder, utan också om att framtidssäkra ditt hem.

Genom att samarbeta med erfarna proffs kan du se fram emot en smidig och säker process. Detta ger dig inte bara ett vackert och funktionellt badrum men också ett hållbart och tryggt hem. Låt oss tillsammans förvandla ditt badrum till en plats där design och funktion går hand i hand.