Köksrenovering

Välkommen till AMDEX Bygg, din lokala byggfirma för att förvandla drömmen om det perfekta köket till verklighet! Med fokus på kvalitet, flexibilitet och prisvärdhet, specialiserar vi oss på köksrenoveringar som sätter hjärtat i ditt hem i centrum.

Vi förstår vikten av en plats där funktion möter design på bästa möjliga sätt, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som omfattar allt från:

  • Montering och installation av kök från välkända varumärken som IKEA, Interhem och Kivik,
  • Unikt designade och måttbeställda kök: våra specialbeställda kök erbjuds till priser som är jämförbara med IKEAs men överträffar enligt oss IKEA med råge
  • Anpassningar inför köksmontering: det kan handla om allt från enkel justering av mått till mer omfattande strukturella förändringar

Vår expertis sträcker sig till alla aspekter av köksmontering. Dessutom stärker vi ditt projekt med möjligheten att utnyttja ROT-avdraget för att göra din renovering ännu mer kostnadseffektiv. Vi är här för att se till att ditt kök inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar.

Läs mer nedan om hur vi kan hjälpa er med köksrenoveringen eller kontakta oss direkt så att vi tillsammans ta det första steget mot ditt nya, fantastiska kök.

Köksmontering till konkurrenskraftiga priser

Vi erbjuder förberedelse och montering av kök från en rad populära leverantörer. Vår erfarenhet visar att många av våra kunder väljer kök från IKEA, Interhem, Kivik med flera – tack vare deras breda utbud och tillgänglighet.

Vår tjänst går dock ett steg längre än så; inte bara ser vi till att ditt nya kök installeras med högsta möjliga standard – vi erbjuder dessutom prisgaranti på arbetskostnaden för monteringen av ditt IKEA kök. Det betyder att kostnaden för att anlita oss för montering av ditt nya IKEA-kök blir lägre än om du skulle anlita IKEA direkt.

Måttbeställda kök med överlägsen kvalitet

För den som söker det lilla extra erbjuder vi också helt special- och måttbeställda kök. Dessa kök är designade för att möta dina specifika önskemål och behov, och tillverkas med material av högsta kvalitet. Vår målsättning här är tydlig: att erbjuda måttbeställda kök som ligger i samma prisklass som IKEAs standardutbud, men som enligt vår bedömning håller en högre kvalitet. Det innebär att du inte behöver kompromissa mellan pris och kvalitet. Våra måttbeställda kök kombinerar det bästa av två världar – prisvärdhet och skräddarsydd design – för att skapa en miljö där du kommer att älska att tillbringa din tid.

Förberedelse och anpassning inför köksmontering

Ingen köksrenovering är den andra lik. Ofta omfattar köksrenoveringar inte bara köksinstallation av ett nytt kök, skåp och arbetsytor, utan även anpassningar av själva utrymmet för att få allting att passa perfekt. Det kan handla om allt från enkel justering av mått till mer omfattande strukturella förändringar. Vårt team av erfarna hantverkare har de kunskaper och verktyg som krävs för att genomföra dessa anpassningar. Genom att välja oss får du en partner som kan hantera hela processen – från planering och förberedelse till färdigställande. Vi ser till att ditt kök inte bara ser bra ut, utan också maximerar utrymmets potential.

ROT-avdrag för din köksrenovering

När du väljer att genomföra din köksrenovering med oss, är det viktigt att känna till de fördelaktiga möjligheterna som ROT-avdraget erbjuder. ROT-avdraget är en skattereduktion för arbetskostnader vid renovering, ombyggnad och tillbyggnad av ditt hem, och inkluderar köksrenoveringar.

Detta ger dig möjlighet att dra av 30% av arbetskostnaden upp till ett maximalt belopp på 75 000 SEK per person och år. ROT-avdraget gäller endast för själva arbetskostnaden – inga avdrag kan göras för material eller transportkostnader.

Att utnyttja ROT-avdraget för din köksrenovering är inte bara ett sätt att spara pengar; det är även ett bidrag till att upprätthålla och öka värdet på ditt hem.

Kontakta Oss

Med vår expertis inom köksmontering och köksinstallation, kombinerat med möjligheten att nyttja ROT-avdraget, har du alla verktyg du behöver för att förverkliga din vision. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig för att skapa ett kök som inte bara motsvarar, utan också överstiger dina förväntningar. Kontakta oss idag för att påbörja resan mot ditt nya, underbara kök.