Växthus

Växthus, Glaspaviljong och Orangerier har blivit väldigt populära på senare år. De flesta växthus, glaspaviljonger och orangerier beställs direkt från företagen och det många modeller kan kunden själv montera. Innan man kan montera upp växthuset eller glaspaviljongen behöver man förberedda grunden. Ibland behövs endast plattbeläggning, men för vissa modeller behöver man även utföra en grundläggning för mur. Dessa moment är komplicerade och består av flera moment. Vi på AMDEX Bygg har rik erfarenhet av att utföra båda plattbeläggning och grundläggning för mur.

Plattbeläggning

De flesta växthus och glaspaviljonger kräver plattbeläggning innan man kan montera växthuset eller glaspaviljongen. Plattbeläggningen kan delas upp i sju olika moment nämligen. grävning, placering av fiberduk, bärlager, sättmaterial, plattläggning, fogning och isolering. Vi kommer inom kort att utöka med mer information rörande plattbeläggning.

Grundläggning för mur

En del modeller kräver att man först utför en grundläggning för mur, som fungerar som växthus- och glaspaviljongens stomme. Vi kommer inom kort att utöka med mer information om grundläggning för mur.

Bygga Växthus

Vi på AMDEX Bygg har gedigen erfarenhet av att utföra både plattbeläggning och grundläggning för mur för växthus, glaspaviljonger och Orangerier så kontakta oss så hjälper vi er med att bygga ert växthus!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt kundbesök!

E-post: info@amdexbygg.se

Tel: 0733-321147

Anlagd grundmur till växthus

Anläggning av grundmur till växthuset Serralux Classic.

Grund till Växthus

Innan AMDEX blev kontaktade hade kunden själv försökt att gräva grunden.