Stenläggning

Söker ni hjälp med stenläggning så är det oss på AMDEX Bygg ni ska vända er till. Stenläggning är ett arbete som består av flera olika moment. Vi erbjuder er en helhetslösning där vi hjälper er att beräkna hur stor yta som skall stensättas, införskaffar och transporterar material, utför underarbetet och fortsätter sedan med sten- och plattläggning, och avslutar med att forsla bort allt restmaterial.

Var utförs stenläggning?

Vi utför stenläggning av bland annat garageuppfarter, uteplatser, entréer och runt förråd. Den mest förekommande miljön som kunden eftersöker stensättning av är trädgården. Det är svårt att inte förstå varför då trädgården är den perfekta miljön för stensättning. Stenläggning med marksten och plattor hjälper att framhäva grönskan och ger trädgården ett lyft som hjälper att höjer värdet på huset. Det stora utbudet av olika typer av sten skapar möjligheten att skapa en unik trädgårdsmiljö enligt önskemål.

Vi erbjuder förmånliga priser för stenläggning! Vi har som praxis att alltid genomföra ett kostnadsfritt kundbesök och därefter återkomma med en offert.

Så snart tjälen gått ur jorden kan vi påbörja stenläggningen! Kontakta oss idag för mer information!

Stenläggning av gång

Pågående stenläggning av gång

Stenläggning av gång

Stenläggning runt utehus

Stenläggning vid förråd

ROT- avdrag för stenläggning?

Arbetskostnad för stenläggning och markarbete är tyvärr inte ROT-avdragsgiltigt. Däremot kan det gå att åberopa ROT- avdraget när man reparerar skador eller sätter marken i ursprungligt, som exempelvis återställningsarbete. Har man haft plattor tidigare så ska de ursprungliga plattorna läggas tillbaka på plats. Återställningsarbetet måste inom sex månader efter att dräneringsarbetet avslutades. Vänligen kontakta oss för mer information och ett kostnadsfritt platsbesök.

 

SDC10153 Stenlaggd uppfart till Carport Carport med förråd och stenlagd uppfartStenlagd stenrad vid tomtgräns

Stenläggning av uppfart till carport och runt förråd.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för en förbehållslös dialog om ditt stenläggningsprojekt antingen via e- post, telefon eller fyll i formuläret nedan, så återkommer vi.